כדי לגשר בין תחנת רכבת "האוניברסיטה" וקמפוס אוניברסיטת תל אביב להולכי הרגל הרבים  המגיעים לאוניברסיטה, פותחה טיילת באורך של כ- 700 מ' , במקביל למצוק הכורכר , עליו יושב הקמפוס.

קטע זה הינו חלק ממכלול גדול של טיילות מצפון ומדרום לקטע זה, שתחברנה את המרחב עם גני יהושע בדרום, רחוב קק"ל בצפון ותצורנה, בעתיד,  קשר את חוף הים.

טיילת זו ממוקמת בנקודה הגבוהה ביותר של תל אביב  וצופה  מזרחה אל נופים מרהיבים עד הרי יהודה.

לאורך הטיילת מוקמו מרפסות תצפית המהוות גם אזורי ישיבה, מנוחה והתבוננות  אל המרחבים.

הטיילת מלווה בעצים להצללת הנתיב ובמרפסות ממוקמות פרגולות המצילות על הצופים.

במרפסות אלה ישולבו בעתיד מייצבים שונים אשר ישקפו את פעילויות האוניברסיטה, המחלקות השונות וההווי המקומי.


לקוח: אוניברסיטת תל אביב / עיריית ת"א יפו
מתכננים: ברוידא מעוז אדריכלות נוף.
אדריכלים אחראים במשרד: עליזה ברוידא, רות מעוז, שלומית זילברמן
נהול פרויקט: פליטמן רייך בע"מ
קבלן: רולידר