שיקום פארק צ'ארלס קלור הציע הוספת רבדים נוספים ופתרון כשלים שהלכו והתפתחו במהלך 30 שנות קיום הפארק. הפארק שנולד בשנות ה70 ע"י המשורר הלל עומר (ע.הלל)  והיה זכור לנו כאחד המקומות היפים לחוף תל אביב הפך להיות יעד מועדף לכניסת כלי רכב, והם כמעט השתלטו על המקום, כולל עליה על הדשא. כתוצאה מכך נבנו גדרות, מסלעות, מכשולים ועוד שהפכו אותו למעין יעד מבוצר, אבל לא מנעו את כניסת הרכבים.

התפיסה שלנו היתה שונה:
האמנו שאם  נחבר מחדש את הפארק לעיר, נהפוך את חזית מגרשי החניה אל הפארק לטיילת ספורט ואופניים , נהפוך את קהל המשתמשים למגן הכי טוב של הפארק. משטח מוזנח של " חצר אחורית" הפכה הטיילת המזרחית לחזית הפארק לעיר, ובעזרת שלוש כיכרות פתוחות, גם נחשפו המבטים לים וגם הפארק הפך למזמין וידידותי לבאים  מהעיר.


 לקוח: עיריית תל אביב יפו בעזרת קרן ת"א יפו וקרן קלור
מתכננים: ברוידא מעוז אדריכלות נוף
אדריכלים אחראים במשרד: עליזה ברוידא, רות מעוז, שלומית זילברמן
נהול פרויקט: קובי בוטבול
קבלן: רולידר